| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

wonderf00l nejmenoval se ten lék Intal?
Mám to v živé paměti,když se s ním léčil manžel.
Taky si myslím,že Ventolín kortikoidy neobsahuje,neřeší ale příčinu,jen akutní záchvat.
No a jak nám astma zasahuje do života?
Má ho synek 4 roky a manžel pro něho právě jel k babičce ,protože opět po týdnu začal kašlat.Před chvilkou volali,že to snad zvládnou tam a přijedou ráno,malej už usnul a cesta zpátky je zase 40 km.Tak jsem sedla chvilku k pc a zrovna tady čtu tohle téma.
I přes to se mi zdá,že po cca.roční léčbě se nám nemoc celkem daří zvládat a ani tolik ve školce nestoná.Má Ecobec 100mg(tam už kortikoidy jsou a Singulair(tam pět kortikoidy nejsou)
Kortikoidů bych se ale tolik nebála,určitě lepší,než si nevratně poškodit plíce bez léčby.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.