Moje děti-dvojčata(18m) mají očko Prevenarem,za 14dní jdem na poslední a rýmu mají každých 14dní do roka měli jeden 2x,druhý 3x píchaná ouška
ted přes zimu teda lepší,jen ta rýma....
Starší Kačka,má rýmu už přes rok,celé lonské léto prosmrkala,chvíli u moře to bylo lepší,pak jsme chodili v září na ORL,kde jí opakovaně vyšel pneumokok s výtěru,ale dle dr.opakovaně ATB nezaberou,takže po 1dávce ATB jsme chodili na odsávání rýmy až přešla úplně...to byl asi listopad...chvíli měla pokoj a pak to zase začalo,prostě má furt plnej nos....jednou je to rýma hustá bílá,jindy žlutá...zelená...bavila jsem se o tom s pediatrem a ten už jen mávnul rukou,protože naše Kačka bourá ordinaci i při koukání do krku...prý je v tomto případě lepší hledět na duši pacientky než rýmu...tak už to taky neřešim...Mandli má vyndanou od tří let,na podzim jí dr. vyšetřovala a říkala,že jí dorostlou už nemá
Jinak aůle vůbec nemarodí,neměla zameškanou jedinou hodinu...Já jako malá to měla úplně stejně,furt jsem smrkala....tehdá mi jen dělali alergotesty a jinak to neřešili...