POčkej, Lidu, abych se v tom zorientovala - Luk tedy ve 2,5 letech mluvil ve větách, jen měl prostě blbou výslovnost, jest tak? Trošku jsi mě zmátla, když jsi psala, že to uměj říct i děti o dva roky mladší - to tedy na 1/2 roce?
No u nás to je teda úplně odlišnej problém - Hančí prostě skoro do 3 let NEMLUVILA, pak tedy jak začínala mluvit, tak naskakovala i blbá výslovnost (ale já byla šťastná, že dává slovíčka, o výslovnost jsem se moc nestarala), teď tedy RELATIVNĚ mluví, ale o dost míň než vrstevníci
- add školka logo - mně jde spíš o to rozšířit jí slovní zásobu (i teda samozřejmě tu výslovnost) - ale oni v té logo školce i různě malují, stříhají, dělají různá cvičení na rozvoj řeči atd?
Jak vypadal předškolní rok v logo školce?
Takže u nás to prostě není "jen" o výslovnosti, ale o řeči jako takové...Celkově ten Haniččin vývoj byl pomalejší - chodila na 15 měsících atd, ale to je dnes už fuk, chodí stejně jak vrstevníci, tak ještě ta řeč
Taky mě právě napadlo, dát ji teď do logo školky a na "odklad"ji vrátit zpět...no ještě se rozmejšlím, ale asi bych to měla zkusit...byť teda mladej bude ve školce u nás