Děkuji všem za odpovědi. Už jsme byli i na alergologii na krevních testech (já alergik jsem) a nic mu nezjistili, ale má skoro stejné příznaky jako já. Začala jsme stříkat sprej do nosu přímo od alergoložky tak uvidíme. Jne mě mate, že já nikyd přia alergii zelenou rýmu nemám. Smrkat umí dobře, ale před 14 dny mu píchali ucho. A bylo mi řečeno, že to klidně může být od té rýmy. Mám pocit, že pořád huhlá ať smrká jak chce stále má plný nos. A smrkat umí od roku a půl až se doktorka divila jak to krásně umí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.