| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj,
nechci si tu hrát na vědmu, ani nebudu tvrdit, že jsem nikdy nedala staršímu synovi přes hubu ( naposledy, když mu bylo 15 let) a mladšímu přes zadek ( před půl rokem, když domluvy nezabraly).
Každá matka asi vycítí, jak na tom její drahoušek je. Některé děti opravdu není třeba fyzicky trestat, jiné jsou zase nezvladatelné a ohrožují sebe i své okolí.
Když šestileté dítě přistoupí k jinému s kamenem v ruce a schválně mu ublíží, pak je asi na domluvu pozdě.
Rodiče, kteří jsou sprostí a trestají své malé sprosťáky za vulgární výrazivo, nechápu.
Rodiče, kteří nemají pro facku daleko a jejich potomci buší do ostatních hlava nehlava? I s takovými se setkávám. Já za čtyři roky plácla dítě dvakrát a věřte mi, že to bylo z čisté lásky k němu.
Hranice musí být nastaveny.
Ty mé, jsou velmi široké, ale vše má své meze. Nebudu dítě držet na uzdě, jako koníka a při sebemenším vybočení z cesty ho trestat.
Já byla v dětství velmi zapomnětlivá a otec mne za to fyzicky trestal. Marně, zbytečně.
Do svých téměř čtyřiceti let jsem se ho v podstatě bála.

Vlastně ani nevím, proč vám to píšu. No, třeba se nad mými slovy alespoň někdo zamyslí.
Nevěřím, že nervní matka, která na dítě huláká a k ráně nemá daleko, se může změnit.
Lidé se v podstatě nemění a někteří by děti mít ani neměli.
I na blbé auto potřebujeme řidičák, k rodičovství bohužel nic.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.