Holky tak mi tu přistála pekárna.. Ještě včera to vypadalo, že ji bude muset ten pán co ji měl přivézt dotáhnout do 7. patra pěšky
Rozbalím ji až večer s manželem, až budou děti spát, ale těším se jako malé děcko...
Chci se zeptat:
1. Musí se o tu pekárnu nějak specielně pečovat?
2. Pečete raději ze směsí už namíchaných nebo ze svého těsta?
3. Někde jsem četla, že by s eprvně měli dávat tekuté a až potom sypké věci, je to tak?
4. Vytahujete háky než se zapne pečení nebo je tam necháváte do konce? My k tomu máme takový háček, aby se to dalo vyndat.
5. Našla jsem strašnou kopu receptů na slovenské MMB, ještě projdu i ten český, ale máte i nějaký jiný tip na recepty z pekárny?
6. Pomůže každá připomínka.
Díky všem.