1. speciální údržbu občas potřebuje jen nádoba, a to po letech příp. znovu jako na úplném začátku vymazat 100% tukem a vypéct... Já občas vnitřek pekárny jako takové vysaju vysvačem, aby nedošlo ke samovznícení třeba přepadených zrníček...
2. Směsi nám nechutnají - mnohem lepší, chutnější... je pečivo potažmo chleba, který si sama vytvořím a doladím dle aktuální chuti (česnek, cibulka...).
3. Ano základ je tekuté věci a na to sypké.
4. Háky nevytahuju během kynutí - nechávám je a po vyklopení upečeného chleba buď zůstanou v pečící nádobě a nebo je speciálním drátkem vytáhnu.
5. Peču klidně staré osvědčené rodinné recepty, jen si je poupravím pro použití pekárny. Jinak čerpám většinu recpetů na www.dama.cz
6. Nevymývat nádobu Jary... stačí bohatě vymýt horkou vodou
Víc mě nic nenapadá