| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Pořad jsem neviděla,ale znám několik lidí,kteří si berou půjčky,aby si mohli dovolit to či ono a pak nemají na splátky. To není o tom,že by byli chudí to je o tom,že potřebují zcela nesoudně žít nad svoje poměry. Já chápu,že je lákavé kupovat si pořád nové mobily,televize a jiné nepotřebné zboží,ale,když na něco nemám,tak si to buď nekupuji nebo si na to našetřím a koupím potom.
Každému přece musí být jasné,že mu nikdo nedá nic zadarmo a,že za takovou půjčku jednou bude muset zaplatit. Jenomže to by od lidí vyžadovalo zapojení myšlení a to se spoustě lidí nehodí.
Televize do lidí cpe,že půjčovat si je normální a spousta lidí na to slyší a nezajímá je třeba to,jak na ty svoje věčné půjčky doplácejí amíci.
A už to jede jedna půjčka,pak další půjčka,pak další půjčka,která má částečně umořit ty předchozí a už je to začarovaný kruh.
Podle mě není normální to,jak lidi v ČR zacházejí s penězi.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.