Mám 3 letého syna ... vysvětlila jsem mu "dětsky" co se stalo, a že prababičku (mou babičku) už neuvidí. Na pohřeb jsme jeli - dali jsme ji kytičku k truhle, řekla jsem mu že tam babička spinká a odešli jsme. Víc jsem bohužel nezvládla ani já - jsem těhotná a hormony a "vzpomínky" hrály své - takže jsme to vyřešili takto a myslím si, že to bylo "fajn".
Být však na mě tak žádný pohřeb neděláme ... já sama všem vtloukám do hlavy, že až umřu tak toho kdo mi bude dělat pohřeb budu chodit strašit. Prostě pohřby neuznávám -ale je to každého věc.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.