Já jsem brala své děti za babičkou a za dědou do důchoďáku každých 14 dní. Ti lidé nám byli blízcí(babička i děda již zemřeli; dětem jsem vše vysvětlovala..že si prožili hezký život,ale ted jsou už staří..a že už těch radostí v životě moc nemají... a největší radost mají,když nás vidí, můžou se na nás usmát a popovídat si s námi. Chtěla bych podotknout,že babička trpěla altzheimrovou chorobou a ke konci svého života už nás ani nepoznala....ale vždycky měla radost,že nás vidí a proto jsme tam chodili. Děda se dožil 99 let, poslední rok už jen ležel...nevypadal pěkně...ale děti to braly dobře. Na pohřeb beru děti od cca 6ti let(v době,kdy pochopí smrt). Myslím si,že setkání se smrtí k životu patří a menší děti se srovnají snadněji s takovým zážitkem než když to zažijí poprvé ve starším věku.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.