Mno, ani jedno z těch jmen není můj šálek kávy jak se říká, ale když už bych si měla vybrat, tak Jasmína Růžková. Ta Mia uprostřed to úplně ubíjí. Že by to bylo nějak překytkovaný, se mi nezdá, přeci jen Růžek není kytka, bez té Mii to k sobě i celkem ladí (aspoň mě) - i když mi příbuzenstvo dává vědět, že sama dávám dětem jména za trest a "jak jsem jim to mohla udělat??? " ale jeslti se vám jméno líbí, tak do toho jděte. I když osobně bych volila bez toho druhého jména.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.