| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

A nebo víš co,já bych Jasmína Růžková dala ale bez MIA to zní fakt zvláštně.Jasmína Růžková zní žensky a pro malou holčičku Ok a až bude dospělá tak se vdá a bude.Před pár minutami mi přišla sms že můj další synovec se jmenuje Nicholas George Tvrdý,no prostě hrůza~Rv Anglické jméno a české příjmení a ještě tak tvrdé zní děsně ale co nadělám.Ted se jen rozplývám jak Jasmína Růžková pěkně zní po tomto šoku.Jestli se ti líbí tak bych ho dala,však ty své dítě budeš nejčastěji oslovovat~R^Ještě bych taky přemýšlela nad tou Amálií,jak psali holky,ale jinak Jasmína proč ne ale fakt bez Mia!~;((

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.