| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Aleno, mladší dcerka asi rok zadrhávala první slabiku, např. le-le-le-letadlo, nebo někdy se snažila a vyšlo z toho lééééétadlo, a dělala to čím dál víc. Nejdřív jsem si myslela neupozorňovat ji na to, aby nezačala ještě víc koktat, ale pořád se jí to zhoršovalo. Asi po roce jsem ji objednala na logopedii, paní logopedka se zhrozila, když jsem jí řekla, že už jí to trvá rok, prý jsme měli přijít cca po 2-3 měsících problému. Po prvním sezení mi hned řekla, že to bude běh na dlouhou trať a že musím být trpělivá, že se budou střídat období zlepšení a období velkého zhoršení, což se taky přesně naplnilo. No, abych to zkrátila. Dostali jsme na doma cvičení podle obrázků - řadit do řady, spojovat spojkou "a", různá dechová cvičení, cvičení na motoriku mluvidel apod. Pak se časem přidalo vyprávění podle obrázků. Paní logopedka nám strašně moc pomohla, skoro denně jsme poctivě cvičili a po 3/4 roce už dcerka plynule mluví. V červnu by nás paní logopedka chtěla vidět naposledy před prázdninami a prý na dcerku čeká diplom. Alenko, kdybyste chtěli, můžu vám dát kontakt na tu naši logopedku, je opravdu moc hodná a trpělivá a má moc hezký přístup k dětem. Sídlí na Praze 6, na poliklinice Na Dlouhém lánu. Dcera mi říkala, že se jí po paní logopedce bude stýskat a až prý tam půjdeme naposledy, že se s ní vyfotí. Tak to mě moc potěšila. Držím vám moc palce, aby se problém aspoň pomaloučku zlepšoval.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.