Neviditelna, co jsem o tom nahradnim materstvi slysela, opravdu to u nas lze jen tak, ze matka (ta nahradni) dite porodi a pak se ho uredne vzda (lze i pred porodem, podobne jako jde dite primo porodit k adopci, utajene, matka neni ani v RL a po porodu ji dite ani neukazou, porodne dostane normalne adoptivni matka!!! Vim to jiste, kamoska ted adoptovala sestitydenni holcicku a probihalo to presne takto). Tak tedy zpatky k nahradnimu materstvi: dite ma v RL normalne praveho otce, ten dite dostane hned do pece a biologicka matka (idealne manzelka otce
) ho pak (asi lze az po sestinedeli, coz nevadi, stejne ho ma doma) adoptuje. V rodnem liste pak figuruji oba biologicti rodice, dite s tim nemuze mit v budoucnu problem, ze by se to pripadne nejak provalilo (i kdyz rict se mu to muze, nevidim na tom nic hrozneho, ze maminka ma zdravotni problem, takze ho v brise nosila nahradni pani). U nas jsou i nahradni matky, ktere si tim privydelavaji (teda nemyslim, ze jedna konkretni nejak mockrat
), asi by se to dalo najit na internetu, nebo pres gynekologa, nevim. Kazdopadne to neni primo legalni zpusob obzivy, ale vyse popsanym zpusobem je to uplne legalni. Jen ta nahradni matka nesmi byt prvorodicka (snizi se tim riziko, ze se nebude chtit ditete vzdat, coz realne u nas hrozi, protoze zena, ktera dite porodila, je automaticky pravne matkou a na dite ma narok).