| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Taky mi ujede ruka nebo hlas když jsem na tom hůř, ale podle mě i to patří k životu, reagují tak všichni "neplastoví" lidi, je to přirozená reakce a i dítě by nato mělo být naučené z domu, aby ho pak nevykolejil normální běžný člověk. I maminka je jenom člověk a někdy je unavená někdy ji bolí hlava, tak proč se za to stydět? nebo si to vyčítat?
Já jsem to vyřešila tak, že klukům řeknu, že mě třeba bolí hlava, a že nevydržím tlik jako jindy, tak ať si dají pozor.
A oni to chápou a poslední dobou když je upozorním, tak ti velcí vezmou i toho malýho a jdou třeba do jiné místnosti, nebo se snaží hrát si tk ,abych já neměla důvod to neustát.
Já je za to pak pochválím, případně si dáme všichni čokoládu, a je to v pohodě.
Pokud moje varování neberou na vědomí, tak je klidně seřvu, případně dám na zadek v situaci, kterou bych jindy brala s úsměvem a ještě je sprdnu, že jsem je varovala.
Jsem jenom člověk a ne stroj. Na oplátku když řekne kdokoliv z kluků, že mu není dobře, tak se snažím ty další dva uklidnit a toho háklivýho nechat v klidu, pokud ho ti dva otravují a on se brání, tak jsem na jeho straně. Pochopitelně si nesmí ublížit, a taky se i tak musí zachovat slušnost.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.