Ahoj holky,
my bojujem s rotaviry
,v út jsme byli odpol v Kulíšku,Matyáš už tam byl ukňučený,zdál se mi teplý..no doma 39...a od stř rána průjem...horečky stále...chudáček,ale večer se mi zdál uý lepší,já byla celý opol pryč,završila jsem to návštěvou policie-historka pro černé ovce,ted se tu smějem.....
V rychlosti-byla jsem u holiče,chvátala na schůzi byt. družstva a při couvání lehoučce odřela vedlejší auto.tam seděl chlápek,mohutně se mlátil do čela,tak jsem hned vylezla...nabídla,že se vyrovnáme,nezdálo se mi to nic moc k řešění,ale byla jsem slušná(on ne).nakonec mávnul rukou a řekl at raději jedu....ale!!!!během deseti minut u nás doma zvonili státní policajti,a ptali se muže,kde má auto...a kdo s ním je....když se ptal proč,tak prý bylo auto použito při trestním činnu,mmj. odjelo od nehody
,ten chlápek hned volal policii a udal,že jsem pod vlivem alkoholu
,Doma byli všichni na nervy co se stalo,oni jim totiž nic jiného neřekli...no komedie..nakonec vše dopadlo ok,chlápkovi údajný šrám rozleštili policajti a údajnou nehodu smazali ze světa
...dost nepochopitelných věcí a hlavně jednání nad kterým zůstává rozum stát....
Pokud budem ok můžem PO,Út,Pá