| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj holky,

my bojujem s rotaviry~n~,v út jsme byli odpol v Kulíšku,Matyáš už tam byl ukňučený,zdál se mi teplý..no doma 39...a od stř rána průjem...horečky stále...chudáček,ale večer se mi zdál uý lepší,já byla celý opol pryč,završila jsem to návštěvou policie-historka pro černé ovce,ted se tu smějem.....
V rychlosti-byla jsem u holiče,chvátala na schůzi byt. družstva a při couvání lehoučce odřela vedlejší auto.tam seděl chlápek,mohutně se mlátil do čela,tak jsem hned vylezla...nabídla,že se vyrovnáme,nezdálo se mi to nic moc k řešění,ale byla jsem slušná(on ne).nakonec mávnul rukou a řekl at raději jedu....ale!!!!během deseti minut u nás doma zvonili státní policajti,a ptali se muže,kde má auto...a kdo s ním je....když se ptal proč,tak prý bylo auto použito při trestním činnu,mmj. odjelo od nehody~o~,ten chlápek hned volal policii a udal,že jsem pod vlivem alkoholu~t~~q~,Doma byli všichni na nervy co se stalo,oni jim totiž nic jiného neřekli...no komedie..nakonec vše dopadlo ok,chlápkovi údajný šrám rozleštili policajti a údajnou nehodu smazali ze světa~d~...dost nepochopitelných věcí a hlavně jednání nad kterým zůstává rozum stát....
Pokud budem ok můžem PO,Út,Pá

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.