Vyzkoušela jsem hlídací paní, našla mi ji agentura. Hlídání u ní doma. Přišli jsme tam s juniorem /ročním/ na "testovací návštěvu". Paní má sama dvě vlastní děti, školkovýho kluka a školačku holku, takže jednak má zkušenosti, jednak zásobu hraček
a jednak "malý lidi na pozorování pro našeho malýho člověka". Náš mladej, kterej se mne v cizím prostředí drží jako klíště, na návštěvách se mi nehne z klína... tak tady normálně se ode mne okamžitě odpoutal a dvě hodiny si samostatně hrál, kramařil ve skříňkách (ke kramaření určených), pozoroval děcka, dokonce se nechal bez problému pochovat od hlídací paní (jinak k cizím nešel) - fakt jsem hleděla překvapením. Na první pohled bych JÁ nepoznala jak to ta paní s dětma má nebo nemá, ale prostě dítě si řeklo že OK.
Jinak paní super po všech stránkách, nedělalo jí problém strávit s klukem celý den venku atd. Prostě se přizpůsobila aktuálním potřebám (mého) dítěte.
Jediný problém je že už paní nemůže hlídat kvůli práci
Ale pomohlo mi to v procesu "odpoutávání", nejdřív jsem si absolutně nedokázala představit, že bych to svoje mrně někomu cizímu půjčila (no a manželovi a babičce taky max. mezi kojeníma) a fakt to šlo a bylo to dobrý...