Přidat odpověď
Aneko - za komoušů Tě nikdo nezemnil, neboť i když byly peníze, nebylo je za co smysluplného utratit. Za jedinou rozumnou a smyslusplnou půjčku považuji půjčku na bydlení, neboť je to investice. Ovšem upozorňuji - rozumnou půjčku na bydlení. Je nesmysl splácet 20 tis. měsíčně po dobu 30 let, když oba dva jsou dělňasové /to je bez urážky/.
Hypo máme a než jsme si ji vzali, důkladně jsem to propočítala a měla jsem i něco bokem, kdyby náhodou, protože člověk nikdy neví.
Pořád přemýšlím, co bych dělala, kdyby zakladatelka byla moje dcera. Nějak se mi příčí se zachovat tak, že bych mateřsky hned běžela a půjčovala stylem - však mi to někdy vrátíš. Nejspíš bych se zachovala jako banka /ovšem bez úroků - v případě dcery/. Jestli něco chceš, předlož mi svoje rodinné příjmy, výdaje a ukaž, že to myslíš s nápravou svých rodinných financí vážně a že mi budeš měsíčně pravidelně platit. Určitě bych půjčku sepsala písemně, dodává to tomu jistou váhu a právní jistotu.
Nemusíš být dle mýho nějak extra k tomu vychovaná, stačí jen nemít zatemněný rozum vidinou toho všeho, co bych mohla mít, i když na to vlastně nemám. Ale co, existují půjčky. Já nevím, on si nikdo neumí spočítat, kolik ho ve výsledku ta sedačka bude stát? To je základní matematika tuším z páté třídy.
Předchozí