| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Aneko - za komoušů Tě nikdo nezemnil, neboť i když byly peníze, nebylo je za co smysluplného utratit. Za jedinou rozumnou a smyslusplnou půjčku považuji půjčku na bydlení, neboť je to investice. Ovšem upozorňuji - rozumnou půjčku na bydlení. Je nesmysl splácet 20 tis. měsíčně po dobu 30 let, když oba dva jsou dělňasové /to je bez urážky/.
Hypo máme a než jsme si ji vzali, důkladně jsem to propočítala a měla jsem i něco bokem, kdyby náhodou, protože člověk nikdy neví.
Pořád přemýšlím, co bych dělala, kdyby zakladatelka byla moje dcera. Nějak se mi příčí se zachovat tak, že bych mateřsky hned běžela a půjčovala stylem - však mi to někdy vrátíš. Nejspíš bych se zachovala jako banka /ovšem bez úroků - v případě dcery/. Jestli něco chceš, předlož mi svoje rodinné příjmy, výdaje a ukaž, že to myslíš s nápravou svých rodinných financí vážně a že mi budeš měsíčně pravidelně platit. Určitě bych půjčku sepsala písemně, dodává to tomu jistou váhu a právní jistotu.
Nemusíš být dle mýho nějak extra k tomu vychovaná, stačí jen nemít zatemněný rozum vidinou toho všeho, co bych mohla mít, i když na to vlastně nemám. Ale co, existují půjčky. Já nevím, on si nikdo neumí spočítat, kolik ho ve výsledku ta sedačka bude stát? To je základní matematika tuším z páté třídy.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.