| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tak pro mě jsou jména v rodině tabu, i kdyby se mi líbila sebevíc. A dávat z generace na generaci...mohla by se celá rodina třeba poskládat, nedala bych. Přijde mi to jako nedostatek fantazie, tedy dokážu pochopit, že to leckteré vnímáte jinak, ale já bych se nikdy neochudila o vymýšlení jmen, to je pro mě svátek a užívám si to moc ~g~.
U nás v rodině se jména opakují u mých sourozenců a jejich dětí a plete se to přímo šíleně.. Synovec je ještě v 19 letech Tomášek případně mladej Tom nebo Tom junior ~:-D, jakmile řeknem jen Tom, následují dohady kterej. Dopisy si otevřeli navzájem s mým bráchou mockrát, děs. Neteř (od 2.bratra) je zase po švagrové a neustále se jí taky říká zdrobněle ~a~

Každopádně u Hilly je to aspoň lepší v tom, že to není po rodičích, ale já bych to nedala ani tak.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.