jak začít
Dneska přijali Dandy do porodnice preventivně v běžícím 34 tt s trojčátky
tak strašně dlouho jsme jim drželi palečky, protože děti mají z IVF a konečně to vypadá, že došli do zdárného konce.
Haluzinaci napadlo , že bychom udělaly Dandy radost , respektive se pokusily vyřešit vcelku složitou životní situaci, neboť jsou uplně normální rodina spíše s nižšími příjmy ze severu Moravy.
Situace je momentálně taková, že porodné padne na trojčatový kočárek a doma čeká na miminka a na látkovky 12 let stará pračka ...
Zkusme to dát dohromady a posbírat jim na pračku
Ideální by bylo vybrat nejlépe na 8 kg, když to nevyjde tak aspoň 5kg . Úplně super by bylo , kdyby to vyšlo i na sušičku ale tu nejspíš bude muset nadělit někdy Ježíšek.
Misshku napadlo napsat to jako téma na rodinu, je tu spousta lidí co na látkovky nechodí a přesto Dandy fandí a drží palce .
Dandy bude min. do soboty bez notebooku, pak se uvidí, takže zatím je to jako překvapení a tajná akce. Mám telefon na manžela tak toho pak budem muset ukecat aby pračku zapojil před návratem z porodnice a nic neprozradil
Chci Vás všechny co jste přečetli až sem poprosit o pomoc, dárek pro Dandiny trojčátka . Oni jsou dárek samy o sobě , svou cestu životem si snad vybojují a chtěli jsme jim to ulehčit a Dandy udělat radost a překvápko, taky si holka toho hodně vytrpěla a IVF spolklo hodně peněz...
kdo by chtěl přispět tak prosím na účet
670100-2201569526/6210
do poznámky pro Dandy
já nejsem na látkovkach cizí každý mě zná
nemusíte se bát
ještě přemýšlíme jak to utajit i po sobotě tak vcelku je to rychlá akce
za příspěvky děkujou hlavně Dandy trojčátka