Terez, jj a právě to, že každé dítě je úplně jiné, někdo řekne, sladká růžovoučká holčička, ona i tak se dokáže dělat před neznámým člověkem dosud pro ni. ráda se předvádí už. Nás co zná ale teda nešetří. Je umíněná. Samozřejmě, že je ještě malinká, ale jak píšeš, už to zkouší na nás a já holt se snažím, aby z ní nevyrostl rozmazlený nevycválanec, co pak, by to bylo ještě horší. Necokážu ji třeba chválit za to, když mi rve vlasy z hlavy, vydloubává oči, dnes ráno spala vedle mě, spíme v obývku, v ložnici se skrz vedro nedá a ráno...raf, kousla mě těma zubíkama do nosu, to beru jako legraci poprvé, ale udělli to opakovaně, už se taky nedám
Včera v bazénu, ona má rukávky a ještě takový en kruh jak se tam zašoupne nožičkama a rejdí po celém bazénu, no a já ji dala na lehátko nejdříve, že ji ovlažím, udělala jakýsi šílený pohyb a spadla scelá do vody, ta mi dala, vyloženě zuřila, agresivně mě tloukla pěstičkaa a jakoby nadávala, jasně, to jsem si zasloužila, ale v tomto už je vidět ten temperament, jiné dítě v tomto věku by brečelo a ona zuřila
Jo, ty vedra už mě taky ničí, nejsem schopná nic dělat a angínu do toho....
to tě teda lituju.To jsem měla v létě jednou a stačilo.
Dvojčata bych asi nezvládla nebo samo že zvládla, ale představovat si to snad ani nechci