Fakt jenom 2 otázky? Tak asi nemá cenu učit se to nějak dopodrobna? Spíš se teda asi zaměřím na buňku a člověka. Je fakt, že biologii rostlin a živočichů člověk v tomto oboru moc nevyužije ;o) Já jsem na mateřské, mám 5 letou holčičku a rok a půl starého chlapečka. K tomu pracuji jako živnostník a snažím se studovat, abych se tam dostala... Je to sice na palici, ale je to zase něco nového a to potřebuji. A co ty, kolik máš dětí? A jak staré? Nejsi náhodou na facebooku, že bychom byly lépe v kontaktu?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.