| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ohledně pečovatelky bude určitě nejlepší, když si Dandy zajde co nejdřív na místní Pečovatelský úřad, kde se dozví nejvíce. I když podle zákona mají rodiny s trojčaty jisté nároky, neznamená, že ji dostanou. Záleží vlasně jen na městu, jak se k tomu postaví a jestli má na to peníze.
Když jsem byla žádat u nás ve městě, plánovali jsme v té době návrat do republiky, zákon říkal na dobu 8hod/denně. Město nám přislíbilo paní na 4hod, musela mít výše zmíněný kurz a navíc se měly tyto pečovatelky střídat (asi po měsíci). My jsme tuto pomoc nakonec nevyužili (tady v ČR ne, v Belgii ano), dostala jsem pro maloše místo ve školce, což bylo pro mě důležitější.
Pokud je Dandy opravdu z Frýdku, znám tam jednu trojčecí rodinku, tak bych se mohla optat, co jim řeklo město, taky totiž žádali, ale vím, že nakonec nikoho neměli.
Mít pečovatelku nebo nějakou výpomoc bude pro Dandy opravdu nejdůležitější, protože člověk má jen jedny ruce, potřebuje se občas vyspat a načerpat síly, prostě mít chviličku, aby byl "sám". Dokonce i bez pračky a myčky se dá všechno zvládnout, důležitější bude psychická pohoda a dostatek spánku a to vím, o čem mluvím. Jestli tedy budete mít zájem o nějaký kontakt ohledně pečovatleky, písněte, mohla bych jí třeba dát mejla na Frýdeckou trojčecí maminku.

Ahoj Smilers, jak se daří dětičkám? A tobě? Zvládáš? Já jsem jednou nohou v Opavě~q~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.