| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj holky, snad se na mě nebudete zlobit, když vám se vstoupím s otázkou a poradíte mi. Musím se přiznat, že jsem naprostý a úplný laik a neznalec látkových plen, na děti jsem měla vždy jednorázovky, takže se v látkovách vůbec ale vůbec nevyznám. A ted na co se chci zeptat - dcera je už asi tři měsíce bez plín přes den, na noc dávám plínku - někdy ji počůrá někdy je suchá. Když ji ale nechám bez plíny, vždy se počůrá...prostě tu noc ještě nějak nebudu řešit a tlačit na ni, asi na to ještě není připravená, počkám. Ale - už se mi nechce zbytečně kupovat balíky jednorázovek, i když by mě pri frekvenci jedna plínka na noc vydržely dlouho. Tak mě včera v noci, jak bylo vedro a nemohla jsem spát, napadlo , jestli neexistují nějaké takové ty kalhotky látkové, že bych si dvoje, třeba i použité, koupila, a když bude potřeba a počůrá je, tak jen vyprala. Existuje něco takového? A jaké jsou to značky? Asi se ptám fakt blbě, tak se ještě jednou omlouvám...prostě si představuju nějaký kalhotky, který neprotečou, nemusí být bůhvijak savé (jde o jedno čůrání většinou), a které obleče i náš špekounek - ve velikostech se taky nevyznám, jestli byste mě neporadili. Koukala jsem zběžně na mmb, ale jsem z toho jelen.
Ještě jednou děkuji za rady Lucka

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.