Přidat odpověď
Ahoj holky, snad se na mě nebudete zlobit, když vám se vstoupím s otázkou a poradíte mi. Musím se přiznat, že jsem naprostý a úplný laik a neznalec látkových plen, na děti jsem měla vždy jednorázovky, takže se v látkovách vůbec ale vůbec nevyznám. A ted na co se chci zeptat - dcera je už asi tři měsíce bez plín přes den, na noc dávám plínku - někdy ji počůrá někdy je suchá. Když ji ale nechám bez plíny, vždy se počůrá...prostě tu noc ještě nějak nebudu řešit a tlačit na ni, asi na to ještě není připravená, počkám. Ale - už se mi nechce zbytečně kupovat balíky jednorázovek, i když by mě pri frekvenci jedna plínka na noc vydržely dlouho. Tak mě včera v noci, jak bylo vedro a nemohla jsem spát, napadlo , jestli neexistují nějaké takové ty kalhotky látkové, že bych si dvoje, třeba i použité, koupila, a když bude potřeba a počůrá je, tak jen vyprala. Existuje něco takového? A jaké jsou to značky? Asi se ptám fakt blbě, tak se ještě jednou omlouvám...prostě si představuju nějaký kalhotky, který neprotečou, nemusí být bůhvijak savé (jde o jedno čůrání většinou), a které obleče i náš špekounek - ve velikostech se taky nevyznám, jestli byste mě neporadili. Koukala jsem zběžně na mmb, ale jsem z toho jelen.
Ještě jednou děkuji za rady Lucka
Předchozí