Teda Matyášů znám taky plno. Jinak mě ten fenomén, že se stejně starým lidem (v plodném věku) líbí stejná jména taky docela fascinuje. Podle mě ti většina lidí řekne, že kašlo na ostatní lidi, že je pro ně důležité, že se to jméno líbí jim. Ale proč to tak je??? Není k tomu nějaká sociologická studie??? Na druhou stranu já bych si taky dnes na hlavě nenechala udělat z trvalé "ovečku" přestože to dnes nikdo nenosí a populární to bylo v 80. letech. Mám stejně jako plno jiných postupně sestříhané polodlouhé vlasy.
Ale pro mě byla častost při výběru jména děsně důležitá. Jak to bylo v první destítce, nedala bych, ani kdyby se mi sebevíc líbilo.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.