| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Já jsem katastrofistka, takže bych dítě v autě určitě nenechala. I kdybych tam dceru nechala spící třeba deset minut, vůbec se mi to nevyplatí a z nervovýho vypětí zkolabuju. Už vidím ty scénáře, co se mi honí v hlavě, jakože se dcera probudí, odpoutá ze sedačky a nastartuje auto, nebo že někdo ukradne auto i s ní ~2~ Já vím, normální nejsem, ale nevidím jediný důvod tohle dělat, protože daleko víc vklidu nakoupím když ji mám sebou, než když ji někde nechám samotnou. Jednou jsem ji nechala samotnou doma, když sem potřebovala jít nutně nakoupit, byla nemocná. Ty nervy, co sem si v obchodě zažila. Mohla sem tam být tak deset minut, bylo to jako věčnost, všechno mě sralo, nemohla sem se soustředit a když sem přišla k pokladně, kde byli přede mnou tři lidi, chtělo se mi křičet, ať mě sakra pustí :-) Takže si fakt nedovedu představit situaci, kdy nechám dítě v autě. V létě už vůbec ne.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.