| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Dle mého očekávání je tady bouřlivá diskuze. Upřímně si myslím,že se kolem toho dělá tak mediální humbuk, že někteří jsou z toho pěkně zblbí. Já bych teda nenechalá dítě v autě někde na parkovišti na sídlišti, nebo v zimě, v parném horku a určitě osamotě ne déle než pár minut. Ale když někdo píše nikdy a za žádných okolností tak si myslím, že stejně časem přehodnotí názor. Dokud byla dcera sama, nedej bože ve vajíčku, tak jsem ji brala vždycky, ale když přijedete před lékárnu, venku lije jako z konve a v autě máte dvě děti, z toho to mladší spící..... Vytánhutí obou dětí a jejich upoutání zpátky mi zabere víc času než do té lékárny zajít a navíc budu mokrá jen já a ne děti, což je docela zásadní věc. Taky když potřebuju jen někam vyskočit a vím že jsem za pár minut zpátky tak se zeptám dcery 4roky, jestli bude tak šikovná a pohlídá brášku 2roky, že jsem hned zpátky. A když řekne že jo, tak jdu. Pochopitelně je tam nenechám čtvrt hodiny bez dozoru, ale když třeba mladší navíc ještě spí tak to tak občas udělám. Nemyslím si že je to horší než když si doma skočíte na záchod a děti necháte bez dozoru v bytě. To si myslím, že je teoreticky mnohem víc nebezpečné, než děti upásané v autě. Kam můžou spadnou, bouchnout se....a to na záchodě se teda někdy zdržím i déle než v té lékárně!!!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.