No tak rozhodne pokračuj. Možno by stálo za zváženie aj pranie v mýdlovom slizu pre malého. Snažím sa dať info takto, aby ma niekto zase nenapadal za Euronu
Ja používam to a odvtedy máme pokoj. Ale určite je nedráždivý aj ten mýdlový sliz.
Ad prášky Batole a podobné z obchodu..tomu ja moc neverím, nám to robilo problém všetko.
Snáď pochopíš, že sa snažím len poradiť objektívne a nie robiť "reklamu".
Plus kúpanie, neviem, čo používaš, ale čistá voda najlepšie. Prípadne pridať nejaký Balmadol do kúpeľa. Žiadne peny ala Johnson a tak.
Na mazání sa nám osvedčila Lipobase (na predpis u dr.). Ale je dobrá napr. aj A-Derma Exomega. Niekomu robí dobre i Excipial Lipolotio, nám to v istej chvíli už nestačilo. Prešla som vtedy na mazání Excipial mandlová mast a potom na tú Lipobázi a u nej sme zostali. Plus aj modrá Indulona. Menej je viac v prípade atopu..
Kortikoidné masti som bola nútená výnimočne použiť Locoid - ale to som dala v najhoršom prípade mokvania, ktoré nechcelo prestať a to len max. dva dni. A použila som to 3x za jeho život - kortikoidom sa vyhýbam radšej
To je moja skúsenosť
Teraz sme už bez problémov. Jasné, atop može vyskočiť pri nemoci, strese, puberte. Ale doležité je, že to nie je trvale už.