Co plenky. Zvláště taková kvalitní výbava. Ale takový špinavý ručník, když se přijde z bazénu, kdy si do něj děcka utíraly nohy, když lítaly po zahradě a záhonech (už jsem ho večer nechtěla prát a tak jsem ho dala ven na sušák, nechtěla jsem dávat do prádelkoše vlhké).
Takže se ani tak nedivím, že někdo ukradl kvalitní pleny, jako spíš tomu, že to bylo na vesnici, kde se všichni znají. Nasralo by mě to tak, že bych to opravdu rozhlasem vyhlásila.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.