Milé maminky, moc vám všem bez rozdílu děkuji za obrovskou vlnu solidarity a pochopení.
Do teď jsem hodně nesvá, nevyspalá a rozpačitá z toho, co se stalo.
Naštěstí, nebo bohužel, ani nevím, jak to nazvat, se jednalo o nejpaný a údajně povedený žert.
Po několika hodinách obíhání a domlouvání rozhlasového varování atd. nám přišla SMSka z neznámého čísla, že za výkupné nám budou plenky vráceny.
Zírala jsem na to s otevřenou pusou a nevěřila vlastním očím, stále jsem to brala vážně, neb na moje odpovědi nikdo nereagoval. Až když jsem tvrdě vysvětlila, že jestli je to "vtip", tak hodně špatný, mi bylo odpovězeno, že plenky vrátí.
A opravdu odpoledne jsem se plenek dočkala. Jsem ráda, ale mísí se ve mně pocity vzteku, bezmoci a i trapnosti ze sebe, že jsem svůj problém ventilovala na rodině.
Nejhorší na tom je, že oni "známí", to stále považují za dobrý žert i přes to, že jsem jim dost důrazně vysvětlila, že nechybělo moc a podala jsem trestní oznámení.
Jsem teď rozladěná a bez nálady, vlastně ani nemám radost a ještě je mi hloupě před vámi všemi.
S první opravdovou krádeží několika plenek (naštěstí jich bylo málo) to nesouvisí, bohužel neštastná shoda okolností, ale i s ohledem na ni jsem reagovala, jak jsem reagovala.
Snad chápete mé počínání a ještě jednou všem ze srdce děkuji