| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

HOHO, NECHCE SE MI GOOGLIT,kery synek fajnovy toto sepisal, ale je to celkem šumák. Jem mě sere, že píše zastupně v množném čisle, bo sem taky husakovské děcko, ale hodně z tych cyparen jsem nikdy nedělala a kdybych si je tady dneska nepočitala, tak ani o nic nevim.

Např.žižalu taky považuju za užitečné zvíře, nikdy jsem ji nekrajela rybičku, my je nechali chodit po papiře a poslouchali jak šustí a tím jsme dokazovali, jak se vlastně pohybuje a že má jakési štětiny či co.
Vuřty nežeru ani včil a to jak nespálené tak spálené. MMCh ani negriluju.
Po rurach ani po kolejach jsem se nesmykala.
Nekecej, žeste pili mliko přimo z dojena od kravy, když tam v Ově žádné nemáte, to jste jeli až do Kunina?~e~
Kobzole máte nanejvyš radioaktivni s příměsí ocele, možná aji proto jsou zelené. To máš něco jako variace na ropaky~t~ SKoro při každém pouličním závodu skončil někdo z hrantů pod kopcem ve stoce, nikdo neumřel na poleptání neznámýma kyselinama~t~

Pionýra jsem neměla, ale děda měl babetu, jezdil na ni do Tesly a vozil mě do školky, taky bez blembaku a jiných ochranných pomůcek, beztak jsem po cestě požrala jaký hmyz.:-©~t~

Jinak stavěni bunkru miluju a dodneška bych byla při akci "zakop v lese" přebornik~t~ Vždycky když jdu s chlopem na hřiby do lesa, tak mě nemůže tři hodiny najít, dobře mu tak~t~ Pak zapískám na trávu a ukážu se, amatéři~:-D
Nevzpomínám si, jestli jsem nosila v kapsi svačinu, nejspiš ne, bo jsem byla ditě nežravé, spíš mě tlačili hroznovým cukrem, abych prý jako měla větší apetit, ale ...sodovky barevné jsem nepila, bo mě nebavilo po nich krkat.~v~
Mobily nebyly, ale všecky tetky všecko věděli a pak naše informovaly, taková kontrarozvědka~o~
Fejsbuček nemám ani včil, na cyparny neni času a taky se nebudu s kdekym otravovat a sledovat, kde si kdo dneska uprdl a co ma ve statusu~t~

šťovík, kde ho chceš dneska vzít. Všecko je sejmute sekačkama od MOUNTFIELDA~d~
Na Opavici jsem se čvachtala ještě do povodní v 97, pak už né. Na Bečvě pamatuju ještě raky. Vodu z hadice jsem stříkala na dědu, to byla psina~t~
No a na moji první koloběžce rajtujou ještě moje neteř a synovec, však to by dovoz z NDR, koupený v Prioru v Opavě /Breda/.
No včil k tomu klepáču, tak to mám deficit, bo nejsem sídlištní odchovanec, já si hrála v lesa na Majku z Gurunu a na Rybanu, ale když jsem šla za některým spolužákem ze sídliště, daleko víc mě fascinoval výtah.~d~
No a to by tak mohlo stačit a půjdu přemýšlet, co zase s auditem~t~
Přemýšlím nad tím, jak před pár lety Lucka Bílá vykřikovala, že chce do EU.
Chtěla bych se ji optat, jestli by tam chtěla zas, kdyby věděla....~l~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.