Na doporuceni svych znamych jsem se rozhodla privest na svet sve prvni dite prave v Pardubicich.Stalo se tak pred ctrnacti dny a mohu rici,ze jsem velice zklamana.Ne snad,ze by se ke me nekdo nechoval dobre,ale ocekavala jsem mezi porodniky mnohem vetsi profesionalitu ve svem oboru.Patrila jsem mezi rizikove rodicky a protoze jsem jiz tyden prenasela,byla jsem prijata jeste pred zacatkem porodu.Porod me umele vyvolali.Myslela jsem,ze to tedy uz bude vse v poradku,ale dost jsem se zmylila.Bolesti jsem mela dva dny!Bylo to priserne,ale jeste horsi bylo,ze po kazde prohlidce lekarem jsem slysela,ze se neotviram a ze tedy nevedi co se mnou maji delat.Lekari se mezi sebou radili,zda maji udelat cisarsky rez nebo jeste cekat.Rozhodli se cekat.Az po dvouch dnech se na me prisel podivat pan primar a prymo pred myma ocima vynadal lekarum,jakto ze jsem jeste neporodila,ze pokud se neotviram, meli ihned udelat cisarsky rez.Od teto chvile se me tedy pan primar ujal,natocil monitor a zjistil,ze miminku selhava srdicko.Okamzite se rozhodl,ze me protrhne plodovou vodu,ale ke svemu zdeseni zjistil,ze uz zadnou nemam.Rozhodl se tedy velice rychle-rekl at hodne zatlacim,nastrihl me a skocil na bricho.Behem par sekund dokazal to co ostatnim lekarum trvalo dva dny.Nerikam,ze to bylo neco uzasneho,ale zachranilo me to dite.Jsem sice cela potrhana,ale mam zivy a zdravy dite. Po teto zkusenosti bych uz do Pardubicke porodnice rodit nesla.
Předchozí