Milado zdravím
Já bych byla šťastná jak blecha, kdybych u syna dokázala snížit potřebu užívat častěj ATB. Ale nevím, jak na to. V říjnu bude mít 3,5 roku a ani jsem s ním nešla na zápis do školky. CHci ho zkusit dát do takové miniškolky, kde je to max. 3xtýdně na dopoledne, mám vyzkoušeno od prvního syna, že jak tam chodí mladší děti, tak ty bacily tam nejsou ještě tak agresivní jak ve školce, jestli mi rozumíte. Sama jsem zvědavá, nicméně pokud se mu zase zvýší marodnost a bude potřeba nasazovat ATB, tak ho odtud stáhnu.
Imunolog teď poprvé dělal testy ale jen z krve na lepek, možná tam dělal i to AFP, to nevím, každopádně vše mu prý vyšlo dobře. Je právě taky drobek, ve 3 letech měl 92 cm a 12,5 kg. No a taky se ho teď pořád drží ta moučnivka v puse. Dávám mu Imunoglukan a zkouším homeopatii, ale byť jsem tady byla kdysi urputný obhájce, už tak optimistická nejsem.
Myslíte tedy, že např. kůry Ribomunylu a dalších jsou zbytečné? Já mám vítr i z očkování. Má zatím jen Infanrix Hib a Infanrix. Teď by měl jít na obrnu a žloutenku, ale do toho se mi zatím nechce, protože to nejsou vyloženě akutní záležitosti, obrna už tady dlouho nebyla a žloutenka B v jeho věku relativně nehrozí, radši bych mu asi dala pneumokoka.