| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Holky a co byste poradily mně? Já se v tom marodění plácám 3/4 roku, ORL lékařka mi doporučuje dát krční mandle pryč. Penicilin jsem měla v listopadu, v květnu, v červenci a teď pojídám Dalasin, protože 12 dní po dobrání penicilínu opět angína, tentokrát se to lehce zkomplikovalo a šlo to do absdcesu. Prý jsem měla předabscesový stav - flegmonu. Přitom imuno testy jsem měla dělané v květnu, všechno v pořádku, ASLO vyšlo nízké. Vlatně mi vyšly lehce jen nějaké plísně. Ten krk mě vlastně pořád zlobí, pokud to není na dr., tak mě tam škrábe, pálí, tlačí, mám pocit jako sucho v puse, občas to zčervená, ale ne vždy je to na dr. Horší je levá strana. Třeba po dobrání posledního penicilínu jsem 2denně kloktala slanou vodu, brala lichořeřišnici a stejně jsem skončila na silných ATB. Operace se bojím, ale nevím, co se mnou.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.