A proc by tam nemohla byt drubez? Ale at si ji ma kazdy pred svym barakem a ne pred cizim, vis. To same kupky hnoje, proc ja ji muzu mit na nejzasim konci zahrady, aby nebyla nikomu nablizku a proc ji soused ma pod myma oknama, aby si neusoupal nozicky a ja to musela cuchat. Ano, jsem z Prahy, do 20ti jsem zila na vesnici a vadilo mi to same. To jakoze je nekdo z mesta znamena, ze nema na vesnici co delat a ma si nechat vsechno libit a nechat si nas..t od vesnicanu na hlavu? Miluju soudy jako jsou ty tvoje.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.