Ahoj, jen se chci zeptat, jestli se vám to někomu taky stalo. Normálně v Lidlu nenakupujeme, máme ho z ruky, ale tentokrát jsme tam zajeli, protože měli v akci sušák na prádlo, tak jsme tam rovnou nakoupili. Děti byly unavené a nespokojené, tak jsme jim strčili do ruky každému rohlík (za 90 haléřů), o to jsme jich samozřejmě vzali míň, brali jsme jich třicet, takže manžel nabral 3 pytlíky, ve dvou po deseti, v jednom po osmi rohlíků. U pokladny jsme se zdrželi, protože manžel neměl papír k podsedáku, který chtěl do svýho taxikářskýho auta, jinak už jsme měli všechno ve vozíku. Zaplatila jsem a jeli jsme ven, kluci vyváděli a k nám přistoupil sekuriťák, že nám chce překontrolovat "rohlíčky". Nic jiného ho zjevně nezajímalo. Byl hodně slušnej, usmíval se, manžel ztratil nervy a nechal mně tam s ním a šel s dětmi do auta, sama jsem ho posílala, ať je vezme ven, a chlap prostě přepočítal rohlíky, na účtence jsem mu ukázala, že jsme jich platili 30 a rozloučil se a nechal mně odejít. Jen si tak říkám, že mně překvapilo, jak po nás "šli". Nevím, jestli tam jsou někde kamery, nebo jestli nás někdo sekuriťákovi udal, ale i kdybychom to nechtěli zaplatit, tak by Lidl přišel o 2,- Kč. V jiných obchodech nám rohlíky, když už, přepočítává prodavačka. Znáte to taky? Díky za reakce. J.