| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Mě nezaráží ani vození dětí autem, ani nošení aktovky. Řekla bych, že každý je zodpovědný za své dítko sám - za jeho zdravá záda, návyky apod. Spíš mě zaráží potřeba maminek lustrovat to, jak která co dělá a proč to dělá a jestli to náhodou není špatně, když to dělá jinak než já. To, jestli dítě do školy někdo vozí nebo mu nosí tašku, může mít spoustu různých příčin...a těžko z pohledu na danou dvojici poznám, proč zrovna tomuhle dítku někdo pomáhá. Třeba má dlouhou cestu, křivé záda, zdravotní problémy, ve městě není bezpečno...těch příčin by se našlo. Jen část z rodičů, kteří takto dítě opečovávají, jedná naprosto iracionálně a dítě rozmazluje. Nejsem vůbec zastáncem toho, aby životem a nákupem obtížená matka povinně vláčela ještě synkovu aktovku, ne tak babička...na druhé straně důvěřuju lidem, že vědí, co dělají a proč to dělají. A pokud ne, tak jim to stejně nikdo nevysvětlí ~2~. (Btw - našemu sotva patnáctikilovému dítěti aktovku nosíme, ráda bych jej ušetřila operací kyčlí, kterými jsem v dětství musela projít já...příčina se kromě "neúměrné zátěže" nenašla ~d~.)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.