Být tebou nacpu aktovku vším co v ní má být a zvážím i s pitím a svačinou.....budeš koukat...i nelehčí prázdná má cca 1kg...možná 0,92kg...a kde je ten zbytek.....
ještě jsem si vzpomněla.....loni jsem vážila Danovi aktovku...měl tam jen 1desky a v nich pár sešitů+ úkolníček, žákajdu, penál...učebnice všechny ve škole+ 0,75l pití a svačinu a nějaký pomůcky na pracovní činnosti....a byla jsem na váze 4,5kg(druhák)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.