mě by teda taky nenapadlo mu tašku nosit :o), ani by mi jí nepůjčil. Když už se věnovalo tolik času a diskusí a všeho sehnání te pravé a správné tašky na záda, tak ať jí využije. Navíc já fakt chodím sama jako ván. stromeček ověšená :o( . A pomáhá se mi samo od sebe...někdy :o).
Ale u nás ve škole pohoda, nosí minumum, skoro nic. Všechno co zrovna nepotřebují si nechávají ve třídě na okně na kupičce, takže super :o). Rozhodně má batoh lehčí než ty co nosil v létě na výlety a spol...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.