| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Vloni jsme taky dcerce začali platit výuku hry na flétnu ve školce. Organizovala to tam jedna nejmenovaná malá hudební městská škola. Kroužek nazvali hra na flétnu. Zaujalo nás to a dcerku jsme tam přihlásili. Nás to stálo - noty asi 150 Kč + 50 Kč CD s předehrávkami oněch skladeb a celkově pokud si dobře vzpomínám nějakých 3000 Kč za rok a učily asi 15 dětí zaráz. Noty se učily formou hry s barvami... Pocit jsme z toho měli dobrý, jen kamarádka, která má vystudovanou flétnu celou dobu rencala, že ty děti nic neumí a že to byly vyhozený peníze... Já to brala jako že se holka nenudí a učí se něco nového - byly k tomu i tanečky... Letos jsme dceru přihlásili do LŠU a vyrazila nám dech cena kurzovného 1700 Kč na půl roku a je to individuální kurz čili má učitele 45 minut jen pro sebe a dalších 45 minut v týdnu má nauku. Hned na první hodině se dcera dozvěděla, že dýchá špatně do flétny čili prý jako sova ~t~ a flétnu špatně drží... No a o nějaký nauce nemohla být řeč. Najednou mi došlo, proč ta kamarádka pořád remcala na tu hudební školu ~;)
Takže za mě, nevím, jak to budeme řešit až naše mladší půjde taky do školky a dostaneme se ke stejné nabídce ~d~ Budu-li to brát tak, že má holka aspoň nějakou zábavu na zimní večery, tak mi možná za to ty peníze stát budou, ale nečekat od toho kdo ví co... je to prostě jen hraní si s flétnou :-)
Jo a ještě jsem včera zírala na kurzy v rámci ZŠ, kde si paní učitelka bere za výuku dvou žáků za pololetí jen o 200 Kč míň než na LŠU za plně individuální kurz ještě s naukou. Jsem fakt ráda, že nám v ZŠ řekli, že letos paní učitelka z prvňáčků nikoho brát nebude a my sehnali poslední volné místo na flétně v LŠU!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.