| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

přeji dobrý den

maminky zrovna jsem se vrátila z prodejny obuvi, chtěla jsem pro dítě bačkůrky na doma. Normálně zkouším boty tak, že děcku boty nazuji, postavím ho a sáhnu kde je paleček a pokud je před palečkem 1-1,5cm místa a botky se nevyzouvají, tak je to ok a botky beru. Ale v první prodejně mi prodavačka dost hnusně vynadala~o~, že takhle ničím botu, že se to dělat nesmí (mačkat špičku boty).
V další prodejně po mě chtěli, aby malý zahýbal prstíčky, že prý podle toho se to pozná.~d~
Ve třetí prodejně po mě zase chtěli špejli, koukala jsem jak ~e~

Tak já nevím jak se dětem kupují botky, jak zkoušet abych koupila to pravé.

Dítě mám malé~p~, neřekne si jestli mu botky jsou, neumí hýbat prstíky apod.~n~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.