| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

V podobné situaci jsem byla před rokem. Nikdy jsem kočku nechtěla, spíš psa až někdy... Ale přišla k nám na zahradu kočka s kotětem a seděly pod schodama pár dní a seděly, až jsme jim dala zbytky kuřete a další den šla do obchodu pro granule :-). Už jsou tady natrvalo. Ještě k nám začalo chodit na stravu polodivoká kočka, taky asi nikomu nepatří, tak máme doma hotový kočičinec :-)
Strach jsem taky měla, vzala jsem je k veterináři, prohlédl je, naočkoval, dostala jsem tablety na odčervení. Bohužel ale na toxoplazmózu není očkování, tak nutím děti mýt si po každém hraní s kočičkami ruce. Ale tam jde hlavně o styk s výkaly, kočky chodí do kočkolitu a tam děti ví, že nesmí hrabat.
Kočky držím striktně venku, do domu nesmí, zvykly si. Ze začátku jsem je ale pořád vyháněla. Občas to ještě pro jistotu zkusí, ale stačí zavolat a vezmou zpátečku ~:-D
Mají na terase zateplenou boudičku a zimu zvládly bez problémů.
Teď už bych je nadala, jsou to naši miláčci. Líbí se mi, že jsou na rozdíl od pejsků samostatné. Prakticky je stačí krmit, žádné jiné starosti s nimi nejsou.
Co se týká kastrace, rozhodně bych nechala vykastrovat spíš kočičku - 2 x do roka koťata - to je síla. Ta naše letos už dvoje měla. Vždycky se nám je povedlo rozdat dobrým lidem. Ale už s ní jdu zítra k veterináři na vykastrování. Další koťata už nechceme.
Držím palce.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.