Přidat odpověď
Mam pekarnu Moulinex XXL 500030, jsou ji tri roky, ale poslednich par tydnu je z ni chleba maly, nekrupavy. Castokrat jsem drive delavala chleba pres noc a rano byl krasne vypeceny, zlatavy, krupavy, to ted uz neni. Chleba je nijaky, jak pisu nizky, nevypeceny a nejakem kroupani kurcicky uz nemuze byt rec.
Recept i suroviny mam stale stejne, kynute testo je stale OK, nadychane, ale ten chleba :-(
Je fakt, ze dole u metlicek je cerna, parkrat mi testo prekynulo dovnitr, vzdy jsem to cistila, ale uplne to nejde, neda se tam poradne dostat. Metlicky se prokluzuji, kdyz mam nadobu venku treba na vaze, kolikrat i vypadavaji, coz jej bezva, kdyz tam mam tekutiny, ty se proste tou dirkou vyliji. Proto me zajima, jak dlouho pekarna funguje u vas ?
Ta nase po cele ty tri roky jela min. 1x tydne chleba, klasika ten na 3.20minut a tak 1x za tyden - max. za 2 tydny kynute testo. Mezitim parkrat nekynute testo, peceni treba sekane, z velke casti ale ten chleb a kynute testo.
Předchozí