| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Mně to jen popouzí, ty věčný kecy o tom, že je to z lenosti a z pohodlnosti, a že jedu raději k moři, než bych malé pořídila sourozence a co jsem za sobce, že ji nechám vyrůstat jako jedináčka. A nakonec se tady dozvím, že je to jen proto, abych si nesnížila životní úroveň a že něčí jiné dítě na mě bude muset dřít, protože já sama jich nemám dost. Navíc jim asi uniklo, že žádné důchody nebudou.A prostě slušně uživit své dítě, jedno, dvě i tři i víc, je podle mne taková určitá zoodpovědnost k tomu dítěti. Nemluvíme o moři a o nadstandartech, ale o základním, moct jim koupit, co zrovna potřebují, kvalitní potraviny. Ale je to můj názor, ikdybych měla tu možnost, mít dětí 10, stejně bych měla jen dvě, maximálně tři, pokud by byly ta druhá dvojčata. Tam já mám nastavenou rozumnou míru toho, co můžu uživit a dopřát jim jednodušší cestu životem plnou hezkých zážitků.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.