je tech pangaminů víc, s jodde, s pulapkou, s nejakým tím chondritinem nebo jak s eto píše na klouby, pak bifipangamin (s probitiky) a normální ...já doporučuje ten bifi nebo obyčejný bez ničeko, bere se až 12 tabletr denně, je to zcela přírodní, funguje to bezvadně, já jsme si v době, kdy jsem kojením fakt zhubla a padaly mi vlasy dávala až 2O tablet denně a fakt fakt to pomohlo, i sklon k infekcím ustoupil a i ta šílená šílená šílená únava se zlepšila.
Dávám to i synovi, tomu hubenýmu, je i pangamin pro deti , menší tabletky a potahovaný, začala jsem mu to dávat, když začal být s to spolknout tabletku, tj. po třetím roce, do tý doby byl drobek a chcípáček, okamžitě (asi za 14 dní po zahájení) začal mnohem líp a POPRVÉ JSEM OD NĚJ SLYŠELA, ŽE MÁ HLAD ! dO TŘÍ A PŮL LET JSEM HO MUSELA PROSITM ABY JEDL, I SE V ROCE SÁM OPDSTAVIL. Až po pangaminu se začal sám púídit po jídle, přibral a skokem vyrost.
Já prostě úpovažuju pangamin za jeden z nejlepších potravinových doplňků, co jsou k mání, a je realtivne levný.
Holky, fakt to neprodávám, to není PR