vendy, lepší to bude s dalším dítětem
a o šavlích obloukem bych mohla vykládat, nejstarší syn, dycky když byl nemocnej - a to byl už po porodu - hodinu po porodu přestal dýchat - nalokal se zkažený plodovky a měl zánět v plíci, za první rok byl nemocný 10x na antb 6x včetně porodnice.
Pokaždé když byl zahleněný, tak zvracel obrovským obloukem, už jako miminečko, bylo to hrozné, pozvracel se, nakojil, pozvracel, nakojil, pak už nebylo mléko, tak usnul vyčerpáním
Do dneska a to mu je osm je poblion.. :D a já zjištuju, že se bojím víc, než když byl malej a já ho měla 24h denně naočích. Tudle jsem na něj čekala, než přijde ze školy, abych mu oznámila, že musím s mimčem k dr a on mi přišel s rozraženou hlavou na čele
, tak šel rovnou s náma.Te´D se tomu směju, nebyla to žádná velká rána, ale představa, že by mi někde zůstal ležet a to to má ze školy tak 8 minut je hrozná
o dost horší, než když mi jako miminko házel jednu šavli za druhou obřím obloukem :D
s ním jsem lítala k dr s každým prdem, teď u třetího už poznám, jestli jde do tuhého, nebo ne, ikdyž po zážitku s dcerkou, která ve 14 dnech měla bronchitidu a málem se nám udusila, skončili jsme na 14 dní v nemocnici, tak když mají zadní rýmu a kašlou hlavně mimčo, tak vyšiluju, protože tenkrát jsem si taky myslela, že dcerka má jen rýmu.
Nejsem totiž doktor, abych rozlišila kašel na průduškách nebo jen horní.
Ale dej na svoje instinky, miminka prostě někdy zvrací, nejmenší mi blincá furt, teď ale po očkování taky házel šavle obloukem.
Pokud spinká, je usměvavá a prospívá, tak se zbytečně nestrasuj.