Přidat odpověď
No pro co se rozhodnout neporadím. Ale u nás to probíhalo asi takto. S manželem jsme spolu 17 let od našich 17, dá se říct skoro první sexuální partneři. Prvních 8 let jsme spolu jen žili a pak se vzali, dítě přišlo po dalších 6 letech vztahu (to už vztah byl 2 roky ok). Ale náš vztah za ta léta měl taky často namále. Myslím si, že problém byl v tom, že jsme spolu začali tak brzy a moc jiného jsme nikde nepoznali, pak to už začínal být i takový přechozený vztah, kde nic dalšího nepřicházelo, manžel se najednou nechtěl vázat, nechtěl rodinu, takže to u nás způsobilo další problémy. U nás došlo na spoustu blbostí ve vztahu, z mé strany na nevěry fyzické, u manžela to byla spíše virtuální nevěra (i když kdoví) a protože tam nenastala příležitost, tak dílo nebylo zcela dokonáno, ale i tak. Nějaké zkušenosti i s výměnou partnerů jsme také získali, ale to bylo jen horší, protože manžel měl pocit, že mě to jinde baví více. Nevím čím to bylo, přesvědčit se mi ho nepovedlo, že to tak není. Nám se však vše povedlo překonat, přesto všechno jsme spolu vždy dokázali nakonec jednat slušně - jednu chvíli jsme byli domluveni i na rozvodu, ale nakonec jsme tomu dali šanci, poslední(v té době jsem měla já už dlouhodobý milenecký vztah a manžel na to přišel), i když bylo to peklo. Osobně si myslím, že by si měl člověk tak do 25 užívat, vybouřit se a pak si hledat partnera pro život. U nás ten pocit, že nám někde něco uběhlo proběhl u obou. Ale my jsme vyjímka proti ostatním párům asi v tom, že jsme vše zdárně překonali, máme krásný vztah, dceru kterou milujeme a která nás ještě více sblížila a další dítě na cestě. Nikdy není pozdě začít znovu. U vás nevím co poradit. Jak psali jiní, je možné, že to stejně nakonec někde zkusí. Nechybí jí něco ve vztahu? Ta frekvence sexu je dost nízká, jste ještě mladí. Možná si dát pauzu na nějakou dobu a pak se uvidí.
Předchozí