po přečtení příspěvku Denisy bych dodala - zrobněliny typu mimčo, mimís, bříško, pupík atd mi přijdou naprosto normální, stejně jako mi přijde normální když v dosahu nejsou synové a nakopnu si při vylézání z vany koleno (včerejší akce :D) úlevné "ku**a drát!!!" než nějaký přesladký nesmysl.. také si s maminkami přejeme hezký den, opatrujeme bříška apod, ale také se nám ty naše životy občas se*ou a je*ou..
nedávno jsem na toto téma o diskuzích na ženských serverech četla nějaký článek, přijde mi, že se tam autor(ka) tohoto tématu lehce inspirovala.. co dodat? že autorka článku (ne tohoto tématu) asi narazila na totálně infantilní typy nastávajích matek, které zrovna ovládly nějakou diskuzi.. aneb, když narazíš na cukrovou vatu, buď si dáš a pak se proklínáš, nebo rovnou s kroutícím se žaludkem a sklony ke zvracení utečeš
jedna infantilka dokáže pěkně nakazit okolí, zažila jsem to na diskuzi mezi rádoby tvrdými skinheady, kteří brzy šišlali jako pubertální emo princezny, tak proč ne nastávající matky v hormonální bouři?