Přidat odpověď
Xantipo, to bylo ještě na vejšce někde v prváku nebo druháku - byla jsem tele.... Byli jsme tam na náslechu, vyslechli si od tý úči spoustu keců o individuálním přístupu (poté, co jsme shlédli hodinu pracovního vyučování, kde všechny děti vystřihovaly stejnou myš podle šablony a ještě jim učitelka kecala do toho, odkud začnou stříhat - už z toho jsem byla běsná) a poté, co jsme odešli, jsem si vzpomněla, že jsem ve třídě něco zapomněla - a když jsme vešla, tak jsme viděla tu facku. Dítě jsem neznala, tý učitelce jsem taky nic neřekla - koukala jsem jak puk, jestli je to vůbec možný a ona dělala jako že nic... byla to nějaká základka na velkym sídlišti v Ostravě - byla jsem tam prvně v životě, neznala jsem ředitelku nebo ředitele, věděla jsem, že nám za chvilku jede tramvaj a že musim dohnat ostatní... tak jsem to řekla jen naší učitelce, co s námi na ten náslech jela, ale to byla zrovna taková úča na houby (což vysvětluje kam nás táhla na ukázkovou hodinu), pochybuju, že ta to dál řešila...
Předchozí