| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tragika má pravdu v tom, že přítomnost dcery se měla omezit jen na potvrzení popisu události a na to, aby dcera slyšela, co o tom incidentu říká učitelka, případně dcera mohla podat další vysvětlení, pokud by toho ovšem byla schopná. Ale v klidu, ne v křiku, stresu a při nátlaku. Vše ostatní se mělo řešit bez ní a mezi 4mi nebo 6ti očima. Dcera si o sobě vyslechla, jaký je šnek, jak je narozdíl od ostatních neschopná a jako bonus dostala přednášku o tom, jak je učitelká pitomá, když nezvládá děti. Jednak v ní může zůstat pocit, že nemůže být nikdy dobrá a druhak - jakmile je problém, učitelka je blbka, s kterou není možný se bavit, jedině ji odpálkovat.
No nic, chybama se člověk učí.
Já bych skutečně začala znovu a jinde a snažila bych se ukázat dceři, že domluva možná je a nemusí při tom padat urážky.
Ale na této původní škole to nepůjde - to jsem ale už psala.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.